retreats

AY Mannencirkel

1 NOV t/m 3 NOV

Tiny parks Tiengemeten 1, Zuid-beijerland

Edit Template
icebath

Persoonlijke groei

trainen

Mentale helderheid

breathwork

Stressvermindering

VerbetVerbeterde focuserde focus

Verbeterde focus

Hosting retreats

tafel hosting retreats

AY host tailor made retreats, met een zorgvuldige gecureerd programma.

In een wereld vol constante prikkels en drukte is het vinden van momenten van rust en reflectie cruciaal voor ieders welzijn. Bij AY geloven we dat ontspanning en persoonlijke groei hand in hand gaan. We geloven dat het zorgen voor je collega’s, medewerkers of gasten prioriteit moet zijn, zodat ze hun volle potentie kunnen benutten. Tijdens een retreat is er rust en ruimte om dit te vervullen.

“In de rust vind je antwoorden. Door je terug te trekken vind je de kracht om jezelf te helen, opnieuw te ontdekken en je droomleven te creëren”
Alkan Çöklü
Alkan Çöklü
Founder
Aywellbeing-retreat

On location
We hosten retreats op bijzondere locaties, zoals hotels, natuurparken of andere bijzondere natuurplekken. Wil jij jouw locatie onder de aandacht brengen? Wij verzorgen een exclusieve gastenlijst, hosten een dag- of weekendretreat op jouw locatie, zodat je locatie onder de aandacht wordt gebracht.

For businesses
We hosten dag – en weekendretreats voor bedrijven. Wil je het welzijn van jouw medewerkers verhogen of ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje, waarbij je direct werkt aan team building, mindfullness en connectie? AY verzorgt een tailor made programma op locatie.

Aywellbeing-retreat

Onze eerste retreat, Refresh Your Energy, heeft plaats gevonden in het prachtige natuurgebied Tiengemeten, een eiland gelegen onder Rotterdam, Nederland. Het is eiland is een oase van rust en kent velen prachtige wandelroutes. Een deel van het eiland is afgehuurd door AY. We maken gebruik van dit eiland, dat aan de rand van het gebied ligt, een grote boerderij als uitvalsbasis heeft en ‘domes’ en hotelkamers om in te slapen.

Tijdens Refresh Your Energy, ons thema dat weekend, hebben we mensen in één weekend ondergedompeld in de wereld van AY. Bij deze eerste retreat hebben we ons gericht op het hernieuwen van energie, en dat deden we met de beste coaches op dit gebied. Denk aan een breathwork-coach en een icebad-coach. Daarnaast organiseerden we meditatiesessies bij zonsopkomst en wandelklassen. Alles – van de smoothiebar tot de lessen en de sessies – had als doel om je energie te vernieuwen en te verhogen, zodat je een duidelijkere visie op de toekomst kreeg, nieuwe energie opdeed om creatieve ideeën te ontwikkelen en een high performer werd.

Claim je plekje voor onze volgende retreat!

Vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

Aywellbeing-SWOON-AY-173

Retreat – 1 November t/m 3 November – Hotel

€ 895,00

Aywellbeing-SWOON-AY-173

Retreat – 1 November t/m 3 November – Dome

€ 795,00